FSB

FSB er en ledende produsenten i Europa av høykvalitets beslag og dørvridere til offentlige og private bygg.

Deres store spekter av produkter innenfor dørvridere, drahåndtak, vidusvridere og møbelbeslag er med på å gjøre dette blant en av våre leverandører med et av det største utvalget til en god samarbeidspartner for små, mellomstore og store prosjekter.

Flere av deres produkter kommer i flere typer materialer og fargeoverflater slik at produktene kan tilpasses og skreddersys til stilen og uttrykket kunden ønsker.

  • Kvalitet i særklasse
  • Enormt utvalg

FSB + Les Couleurs® Le Corbusier

Samarbeidet mellom FSB og Coleurs Le Corbusier åpner opp for tenke nytt når det kommer til kreative muligheter innen interiørbeslag. I sortimentet finner du blant annet HC utstyr, dørhåndtak, vindusgrep, toalettlåser, garderobeutstyr med mer i alle tenkelige farger. 

Farger påvirker opplevelsen av et rom. Farger med lav intensitet gir lav energi og vi får en følelse av at rommet oppleves kjøling og brukes gjerne i rom for å skape en lun stemning. Sammen med harmoniske ton-i-ton farger så kan du krydre det hele med et herlig innslag av kontrastfargen. Som i dette tilfelle da kan være et drahåndtak, dørhåndtak, vindushåndtak eller en krok til å henge jakken på. Perfekt til bruk i eksempelvis offentlige bygg som skoler, barnehager, sykehus, klinikker med mer. 

Oppdag serien i katalogen deres her

Eller klikk deg inn på FSB sin nettside og se alle mulighetene og kombinasjonene du kan skape  her