Om oss

R.Bergersen ble etablert helt tilbake i 1972. Selskapet har siden vært en sentral aktør i Oslo innenfor lås og beslag til både privat og proffmarkedet.

R. Bergersen er i dag landets største uavhengige leverandør innenfor sikkerhetsløsninger og interiørbeslag. Selskapet har over 50 ansatte, og i tillegg til våre kompetente butikk- og prosjektselgere har vi egen montasje avdeling, egen IT-avdeling for integrasjon og produksjon av elektroniske låssystemer, og en egen avdeling for produksjon av systemnøkler og mekaniske nøkkelsystemer.

Selskapet er lokalisert med lager, butikk og administrasjon på Alnabru i Oslo.

Sikkehetsløsninger

Vi leverer og monterer flere typer adgangskontroll og porttelefon løsninger, slik at du kan velge den løsningen som passer for deg og ditt prosjekt. Vi leverer også alarmanlegg og systemer for kameraovervåkning. Våre kunder er alt fra privatkunder/eneboliger til borettslag og sameier,  hoteller, boligselskaper og større næringsprosjekter.

Interiørbeslag

Vi kan tilby har Norges største utvalg av interiørbeslag som f.eks. dørhåndtak, møbelhåndtak og baderomsutstyr. Her finner du produkter i alle prisklasser og i et stort utvalg varianter og overflater. Vi har et nært samarbeid med mange arkitekter slik at vi alltid et tidlig ute med de siste trendene. Våre kunder er privatkunder over hele Norge, men vi leverer også til større boligprosjekter, hoteller og andre næringsprosjekter med høye krav til design, kvalitet og holdbarhet.

Miljø og sikkerhet

R. Bergersen er sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebære bl.a. at de fleste av våre montasjebiler er elektriske, kildesortering av avfall og flere andre tiltak. Vi stiller også krav til våre leverandører når det gjelder både miljø, etisk handel og arbeidsrettigheter.

R. Bergersen er også FG godkjent låsesmed bedrift. Vi er medlem i norske låsesmeder, og vi er registrert som Mesterbrev bedrift.

Åpenhetsloven

R Bergersen AS gjennomfører aktsomhetsvurderinger i tråd med OECDs retningslinjer. Kartleggingen av våre leverandørkjeder er en pågående prosess, hvor vi kontinuerlig jobber med å avdekke mulig risiko, avklare om den er reell og eventuelt arbeide for reduksjon eller fjerning av mulig skade.

Kartlegging skjer via skriftlige og muntlige undersøkelser, og bekreftes gjennom selskapets leverandøravtaler, der både helse- og miljørelaterte forpliktelser bekreftes.


Selskapet har ikke så langt avdekket vesentlige brudd på de helse- og miljørelaterte forpliktelser som våre leverandører har forpliktet seg til.