Ta kontakt med oss

Vår administrasjon, system, prosjekt, service og montasjeavdeling i Ole Deviks vei 46 – treffer du ved å ringe vårt hovednummer tel. 22 04 07 50 

R. Bergersen sine butikker

Vi har idag to åpne butikker. Du finner oss lokalt plassert på Alnabru og på Skøyen. I begge våre butikker finner du et omfattende utvalg av interiørbeslag og sikkerhetsløsninger. 

Administrasjon, salg-og prosjektavdeling, systemavdeling, IT, og testsenter finner du i 2 etasje over vår butikk på Alnabru, i Ole Deviks vei 46. 

Alle våre butikker utfører nøkkelsliping mens du venter. I butikken på Alnabru har vi i tillegg et omfattende utvalg av nøkkelemner og kan lage kopier av mange sjeldne nøkkeltyper som til gamle biler, dør- og skaplåser o.l.

Nå kan du gå gjennom butikken og se alle våre utstilte produkter gjennom en 360 graders virtuell omvisning.

Nysgjerrig? Klikk på bildet over eller klikk HER

BUTIKK SKØYEN

Harbitz Torg / Harbitzallèen 19, 0275 Oslo

Google maps link til veibeskrivelse her 

Epost direkte:  ha19@rbergersen.no 
tel: +47 22 04 07 50

Åpningstider:

Mandag – fredag: 09:00-17:00 ( torsd. 18:00 )
Lørdag: 10:00-16:00

Nå kan du gå gjennom butikken og se alle våre utstilte produkter gjennom en 360 graders virtuell omvisning.

Nysgjerrig? Klikk på bildet over eller klikk HER

BUTIKK ALNABRU 

Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo

Google maps link til veibeskrivelse her 

Epost:  post@rbergersen.no  
tel: +47 22 04 07 50

Åpningstider:

Mandag – fredag: 08:00-17:00 ( torsd. 18:00) 
Lørdag: 10:00-16:00 

 

Send oss gjerne en henvendelse: 

For spørsmål vedrørende nettbutikken send epost til nettbutikk@rbergersen.no eller ring 22 04 07 50 (tastetvalg 5).

  R. BERGERSEN PARTNER 

  R. Bergersen har de siste årene hatt betydelig vekst i prosjektmarkedet for lås og beslag. For å sikre framtidig vekst og leveringsevne har R. Bergersen etablert et konsept for frittstående låsesmedfirmaer – R. Bergersen PARTNER. Disse kan du ringe eller kontakte for å få varene dine montert, eller når du trenger vedlikehold av lås og dørautomatikk.  

  Våre Partnere vil oppfattes som R. Bergersen ute i feltet, både i bekleding og med servicebiler. De vil benyttes seg av R. Bergersen sin salgs-og markedskonsepter, logistikk og varelager. Slik at de til enhver tid kan tilby deg toppmoderne teknologi, og innovative løsninger med dagens krav og standarder. 

  BERG OG HOX 

  DIN LÅSESMED I ASKER OG BÆRUM 

   Enten du trenger assistanse med låser i ditt private hjem, i næringslokaler eller i et borettslag, er teamet hos Berg & Hox her for å hjelpe deg. De tilbyr profesjonelle løsninger for låsesystemer og sikkerhetsbehov, både for privatkunder og bedrifter. Deres erfarne team av låsesmeder er eksperter på alt fra enkle låsebytter til komplekse sikkerhetsløsninger. De kan også bistå med dørhåndtak og interiør for å gi ditt hjem eller arbeidssted en estetisk oppgradering. 

  Ta gjerne kontakt med Berg & Hox for en befaring, slik at de kan skreddersy en løsning som passer dine spesifikke behov. Deres mål er å sikre din trygghet og gi deg en problemfri opplevelse.

  Vite mer! Les om alle deres tjenester her. 

  kontaktinformasjon 

  Steinar Berg  tel. 90 77 09 07 / Steinar.berg@rbergersen.no 

  BAKKE LÅS OG AUTOMATIKK

   DIN LÅSESMED PÅ ROMERIKE 

  Bakke Lås og Automatikk består idag av en låsesmed. Hans Marius vil drive Bakke Lås og Automatikk under R. Bergersen paraplyen. Det vil si at firmaet vil fremstå som en fullverdig R. Bergersen Partner. 

  kontaktinformasjon 

  Hans Marius Bakke tel. 95 44 37 80 /  hans.marius.bakke@rbergersen.no