Finn inspirasjon til ditt prosjekt i en av våre inspirasjonsmagasin

INSPIRASJON

HYTTEMAGASIN 2024

R. Bergersen AS har gleden av å ha bidratt til å forbedre og fornye norske hjem og hytter med stilige interiørbeslag i over 50 år. Siden vår oppstart i 1972 har vi kontinuerlig videreutviklet vårt utvalg med mål om å tilby deg som kunde det beste innen både moderne, tradisjonelle og klassiske stiler.

I vårt eget hyttemagasin presenterer vi noen av våre mest populære produkter og løsninger spesielt for hytteinteriør. Utforsk vårt utvalg og la oss være din partner i å skape et hjem eller hytte med personlig preg og stil.

INSPIRASJON

DØRMILJØ

Nordmenn er over gjennomsnittet interessert i oppussing, og det skyldes ganske enkelt at vi tilbringer mye tid innenfor husets fire vegger. Derfor er det også viktig at vi har det fint rundt oss – selv når det kommer til dører og dørmiljø.

Vi håper dette inspirasjonmagsinet kan hjelpe deg med å få en oversikt over mulighetene du har for å skape et helhetlig og flott dørmiljø. Og bidra til å heve helhetsinntrykket av interiøret eller eksteriøret på boligen.

INSPIRASJON

BOLIG 

R. Bergersen AS har hatt gleden av å berike og fornye norske hjem og hus med flotte interiørbeslag i 50 år. Siden 1972 har vi utviklet, og fortsetter stadig å utvikle vårt sortiment med målsetting å levere de interiørbeslag du som kunde ønsker innen både trendy, tradisjonelle eller klassiske stilarter. I dette magasinet vil du kunne se noen av våre løsninger, og noen av de merkevarene vi representerer.