Finn inspirasjon til ditt prosjekt i en av våre inspirasjonsmagasin

INSPIRASJON

HYTTE / BOLIG

R. Bergersen AS har hatt gleden av å berike og fornye norske hjem og hus med flotte interiørbeslag i 50 år. I vårt helt egne hyttemagasin vil du kunne se noen av våre løsninger, og noen av de merkevarene vi representerer spesielt tilpasset hytta. 

INSPIRASJON

DØRMILJØ

Nordmenn er over gjennomsnittet interessert i oppussing, og det skyldes ganske enkelt at vi tilbringer mye tid innenfor husets fire vegger. Derfor er det også viktig at vi har det fint rundt oss – selv når det kommer til dører og dørmiljø.

Vi håper dette inspirasjonmagsinet kan hjelpe deg med å få en oversikt over mulighetene du har for å skape et helhetlig og flott dørmiljø. Og bidra til å heve helhetsinntrykket av interiøret eller eksteriøret på boligen.

INSPIRASJON

BOLIG 

R. Bergersen AS har hatt gleden av å berike og fornye norske hjem og hus med flotte interiørbeslag i 50 år. Siden 1972 har vi utviklet, og fortsetter stadig å utvikle vårt sortiment med målsetting å levere de interiørbeslag du som kunde ønsker innen både trendy, tradisjonelle eller klassiske stilarter. I dette magasinet vil du kunne se noen av våre løsninger, og noen av de merkevarene vi representerer.

Inspirasjonsmagasin Hytte

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Produkter til din hytte!

R. Bergersen AS har hatt gleden av å berike og fornye norske hjem og hus med flotte interiørbeslag i 50 år. Siden 1972 har vi utviklet, og fortsetter stadig å utvikle vårt sortiment med målsetting å levere de interiørbeslag du som kunde ønsker innen både trendy, tradisjonelle eler klassiske stilarter.

I vårt eget hyttemagasine vil du kunne se noen av våre løsninger, og noen av de merkevarene vi representerer spesielt tilpasset hytta.