Halvor Bakke Turufjell

rb_interiør_referanse_halvor_bakke-50

Halvor Bakke Turufjell

De fleste av oss har vært et sted hvor vi har lyst til å bli enda lenger fordi alt stemmer. Interiøret er delikat og det virker så balansert og harmonisk. Da tenker jeg man har klart å lykkes med å skape den riktige følelsen og stemningen i et rom. Det mener vi Halvor Bakke har klart med glans i sin helhet på deres fjellhytte på Turufjell.  Der er hytta innredet med matte og blanke overflater, tekstiler og tapeter med mønster og tekstur for å skape den rette stemningen.

R. Bergersen var så heldige å få levere alt av låser, låskasser, dørhåndtak og interiørbeslag til denne hytta.

Sjekk ut den flotte grønne døren som ønsker deg velkommen med et dørhåndtak i massiv bronse, eller dørhåndtakene med grep i flettet skinn på alle innerdørene. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og alle de små detaljene er med på å understreke stilen gjennom hele hytta. 

Hytteinteriør inspirert av naturen 

Små detaljer med stor betydning for hele hytteinteriøret

Havlor Bakke har skapt et fantastisk hytteinteriør inpirert av naturen på sin hytte på Turufjell. På en hytte plassert i et fjellandska er det for mange naturlig å la se inspirere av de naturlige elementene rundt seg. Fra de majestetiske fjellene til de frodige skogene og de dype, rolige viddene, er det et vell av farger og teksturer som kan gjenspeiles i interiørdetaljene.

En nøkkefaktor i å skape et vellykket hytteinteriør er valget av dørhåndtak og tilhørende møbelbeslag. Disse detaljene kan bidra til å binde sammen hele rommet og hyttas interiør som helhet. Det gjør hytta personlig og gjennomtenkt.

Halvor Bakke har valgt flere av sine favoritt dørhåndtak og møbelbeslag fra R. Bergersen til deres fjellhytte på Turufjell. Resultatet er en harmonisk blanding av funksjonalitet og estetikk, der hvert element er nøye utvalgt for å komplettere det naturlige miljøet ellers på hytta.

R. Bergersen har laget skredderydde dørløsninger til denne hytta, der funksjon og design spiller på lag. Vi synes det var viktig å sette sammen et dørhåndtak til ytterdøren som harmonerte med både dørbladet og omgivelsene rundt. Dørhåntaket på den todelte ytterdøren er satt sammen av ulike produkter fra våre leverandører Ces ( låssylinder ) og Rocky Mountain Hardware ( dørgrep og langskilt ) 

Utforsk bildene på denne siden for å se hvordan disse vakre interiørbeslagene har blitt integrert i interiøret. 

Bilder er tatt av Fotograf: Ragnar Hartvig.