FSB – Le Corbusier

banner_hjemmeside_corbusier_colors_FSB-50

FSB – Le Corbusier

  • Variert sortiment i alle tenkbare farger
  • Perfekt for offentlige bygg
  • Forbedret interiør for trivsel og funskjonalitet

FSB + Les Couleurs® Le Corbusier

Samarbeidet mellom FSB og Coleurs Le Corbusier åpner opp for nye kreative muligheter innen interiørbeslag.

Samarbeidet kombinerer FSBs ekspertise i beslag med Coleurs Le Corbusiers unike fargepalett, noe som gir designere og arkitekter et bredt spekter av alternativer for å skape unike og inspirerende interiører.

Variert Sortiment i Alle Tenkbare Farger. I det omfattende sortimentet finner du blant annet HC-utstyr, dørhåndtak, vindusgrep, toalettlåser, garderobeutstyr og mer, alt tilgjengelig i alle Le Corbusiers farger. Denne variasjonen gjør det mulig å skreddersy interiørdetaljer som harmonerer perfekt med enhver designvisjon.

Farger spiller en avgjørende rolle i hvordan vi opplever et rom. Farger med lav intensitet gir lav energi, noe som kan skape en følelse av kjølighet og ro, ideelt for å skape en lun stemning. Ved å kombinere harmoniske ton-i-ton-farger med innslag av kontrastfarger, kan du løfte rommets estetikk på en subtil, men effektiv måte. Eksempler på slike kontraster kan være et drahåndtak, dørhåndtak, vindushåndtak eller en enkel krok til å henge jakken på.

Fleksibiliteten av fargeutvalg gjør produktene fra FSB og Coleurs Le Corbusier perfekte for bruk i offentlige bygg som skoler, barnehager, sykehus og klinikker. De kan bidra til å skape inspirerende og behagelige miljøer som forbedrer trivsel og funksjonalitet.

Med samarbeidet mellom FSB og Coleurs Le Corbusier blir grensene for interiørdesign flyttet. De utallige fargemulighetene gir rom for kreativitet og personlig tilpasning, slik at ethvert rom kan reflektere sin unike identitet og funksjon. Utforsk de uendelige mulighetene i deres sortiment og la deg inspirere til å tenke nytt om interiørbeslag.

Oppdag serien i katalogen deres her

Eller klikk deg inn på FSB sin nettside og se alle mulighetene og kombinasjonene du kan skape  her 

HER SER DU ET UTVALG PRODUKTER