Kundekonsepter

  • Borettslag /Sameier
  • Låsesmed / Proff
  • Næring /Entreprenør
  • Dørprodusent /Industri

Best på Interiørbeslag og Sikkerhetsløsninger!

R. Bergersen strekker seg etter å være ledende innen interiørbeslag og sikkerhetsløsninger. Vi forstår at våre kunders behov varierer, og derfor har vi utviklet spesialtilpassede kundekonsepter for å sikre at du får den informasjonen og finner de løsningene som passer best for deg.

Våre kundekonsepter er satt opp for å gjøre det enkelt for deg å finne relevante produkter og tjenester, enten du er i næringslivet, representerer et borettslag, er låsesmed, eller jobber innen dørproduksjon og industri.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby?

Ta gjerne kontakt med oss på prosjekt@rbergersen.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Dørprodusenter / Industri

Helhetlige løsninger for dørmiljø – R. Bergersen har over 50 års erfaring med lås og beslag, og er idag en totalleverandør av sikkerhetsløsninger og interiørbeslag. Vi leverer til proffkunder, borettslag, hoteller, eiendomsforvaltere og industri.
R. Bergersen leverer også løsninger for adgangskontroll, låssystemer og alle typer beslagprodukter, og vi har et spesielt bredt utvalg av beslag til dører og dørmiljø.

Låsesmed / Proff

R. Bergersen, etablert i 1972, er en sentral aktør i Oslo for lås og beslag til privat- og proffmarkedet. Som FG-godkjent låsesmed, medlem av Norske Låsesmeder og godkjent mesterbedrift, leverer vi omfattende løsninger med rask levering. Velg oss som din grossist for tradisjonelle og moderne adgangssystemer med både funksjon og design i fokus.

Entreprenør / Næring

Totale løsninger for næringsbygg – R. Bergersen, med over 50 ansatte, tilbyr komplette løsninger for næringsbygg. Vi har egne avdelinger for montasje, IT-integrasjon, produksjon av elektroniske og mekaniske låssystemer, samt prosjektering og rådgivning. Dette gjør oss i stand til å levere totalpakker og oppfølging til entreprenører og næringsbygg.

Borettslag / Sameier

Fornuftige løsninger for ditt borettslag – Vi tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger og interiørbeslag med omfattende erfaring. Våre tjenester inkluderer adgangskontroll, dørautomatikk, brannvern, porttelefon og låsesystemer. Vi kombinerer ulike løsninger for å sikre et trygt og brukervennlig bomiljø døgnet rundt.