Villa von Krogh

rb_interiør_referanse_anine_von_krogh_villavonkrogh-50

Villa von Krogh

I åsen over Vollen med fantastisk utsikt over marinaen og Oslofjorden finner vi Villa von Krogh. En fantastisk nyoppført villa der interiørkonsulent og interiørinfluencer Anine von Krogh bor sammen med mannen Fredrik, tre barn og en hund. 

Villa på Vollen

Vi i R. Bergersen var så heldige å få inngå et samarbeid med interiørkonsulent og interiørinfluenser Anine von Krogh da de skulle flytte og bygge hus på Vollen i Oslo. Et drømmeprosjekt som Anine omtaler det! 

Anine er lidenskapelig opptatt av interiør. Det har hun alltid vært og hun føler seg priviligert av å kunne leve av det som interesserer henne mest. Husprosjektet gav henne en læringsprosess som gav henne et godt innblikk i det å bygge/planlegge et hjem fra A-til Å.  Alle valgene av detaljer, samarbeid med leverandører og håndverkere var nøye gjennomtenkt og planlagt før byggestart.

Det er en stor glede at det finnes leverandører som R. Bergersen som både har strålende produkter og en helt enestående kundeservice. De har mine varmeste anbefalinger / Anine von Krogh

R. Bergersen ble en sentral samarbeidspartner når det kom til innkjøp av håndtak til alle husets dører (inne og ute) og møbelhåndtak til kjøkken, soverom, garderobens skuffer og skap. Christina i vår avdeling på Skøyen ble en god sparringspartner som kom med mange gode anbefalinger på produkter og løsninger for boligen, noe Anine satt stor pris på i prosessen.