Nasjonalmuseet

referanse_nasjonalmuseet_rbbedrift_main-8

Nasjonalmuseet

R. Bergersen har i dette prosjektet levert dørhåndtak med og uten langskilt og låssylindere. Til dørhåndtakene i bronse som ble montert på langskilt ble det også påmontert matchende lik låssylinder i samme overflatefarge som selve dørhåndtaket. Det for å skape en helhet på selve dørbladet med tanke på bygningens arkitektur og materialevalg.

Nasjonalmuseet er Miljøfyrtårn-sertifisert, noen som innebærer at museet tilfredsstiller en rekke klima- og miljøkrav, og har forpliktet seg til å etterstrebe bærekraftig drift av museet. Derfor passet det meget godt å velge et annet miljøfyrtårn sertifisert bedrift som oss når det kom til levering av lås og beslag.

Referanse / Nasjonalmuseet 

Når det nye Nasjonalmuseet åpnet dørene for første gang 11. juni i 2022, fikk Norge et flunkende nytt museumsbygg der eldre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design blir presentert side om side. Nybygget blir et av de største museene i Nord-Europa, med rundt 90 utstillingsrom og 13 000 kvadratmeter med utstillingsareal. Og er pr.idag Nordens største kunstmuseum.