SALTO Adgangskontroll

Etter mer enn 40 år på markedet vet vi hva som skal til for å møte kundens behov, enten det handler om sikkerhet, funksjonalitet eller design – eller alt på en gang. Vi har løsninger for privatboliger, flermannsboliger, borettslag, offentlige bygninger og hoteller. I tillegg er vi en av få Salto Premium-partnere i Norge. 

Spør oss gjerne om adgangskontroll, så bistår vi i valget. Kontakt oss på telefon 22040750 eller send en e-post til prosjekt@rbergersen.no. Du er også hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat. 

 

SALTO er en ledende global leverandør av adgangskontroll. Deres løsninger er både robuste, fleksible og sikre. R. Bergersen Sikkerhet og Design er SALTO Premium Partner i Norge. 

Løsningene fra SALTO er spesielt godt egnet for borettslag, sameier, hoteller og offentlige næringsbygg hvor sikkerhet og kontroll står sentralt. Alle brukerdata lagres på en virtuell server i sikre omgivelser, og administrasjon kan gjøres av vår IT-avdeling eller av den enkelte bruker gjennom en USB plug-in. 

SALTO kan integreres mot porttelefon løsninger og elektroniske dørlukkere. Løsningen krever lite kabling og er derfor enkel og rimelig å installere. 

 Høydepunkter:

  • Sikker lagring av brukerdata
  • Mulighet for administrasjon via app
  • Enkel administrasjon
  • Driftssikker løsning
  • Kan integreres mot eksisterende løsninger

Slik defineres tilganger

Ved oppstart av prosjektet settes det opp et skjema med oversikt over hvem som skal ha adgang til hvilke dører. Oversikten legges inn i et lukket system hos R. Bergersen Sikkerhet og Design som administrerer løsningen. Dersom det er ønskelig er det også mulig å administrere løsningen selv, ved hjelp av en datamaskin og USB-nøkkel.

Hvordan skaffe nye nøkkelbrikker?

Hvis en beboer i et borettslag ønsker flere nøkler, skal dette tas via styret. Styret bestiller nøkler fra R. Bergersen Sikkerhet og Design med navnet og passordet til beboeren, og beboer henter og betaler nøkkelbrikken selv i våre lokaler i Sinsenveien 4. Beboere kan henvende seg i kassen.

Hva hvis beboeren mister nøkkelbrikken sin?

Dersom en beboer i et borettslag mister nøkkelen sin, må vedkommende gi beskjed til styret så snart som mulig. Styret kontakter R. Bergersen Sikkerhet og Design for sperring av nøkkelbrikke. Informasjonen om dette ligger i den nye brikken, og ved første gangs bruk vil informasjonen overføres til veggleseren/døren. 

Etter dette kan ikke den sperrede nøkkelbrikken brukes lenger. Dersom borettslaget har flere ytterdører bør styret aktivisere alle ytterdørene med nøkkelbrikken før den nye nøkkelen utleveres til beboeren. 

Offline eller online?

Velg online løsning for at alle ytterdører automatisk skal oppdateres ved sperring av nøkkelbrikker. Løsningen kommuniserer over mobilnettet med R. Bergersen Sikkerhet og Design, og dørene er til enhver tid oppdatert med gjeldende tilgangsrettigheter. 

Kanskje du også er interessert i? Knotter og håndtak

Besøk butikken vår for inspirasjon

Dersom du vil ta en nærmere titt på produktene våre, kan du besøke oss i Trondheimsveien 47 eller i vår proff butikk i Sinsenveien 4. Her har vi en bred utstilling av vårt varesortiment. Ta også gjerne kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Salto systemet består av:

Elektronisk låskasse og sluttstykke 

Veggleser – Denne plasseres ved ytterdøren i bygg, ved garasjeporter og evt. andre områder med høy trafikk, og benyttes av beborere med brikke for å låse opp døren.

Dørvrider (langskilt) – Disse benyttes i på alle dørblad i fellesområder, som feks. boder, garasjeanlegg, hall. Det gir den som har ansvaret kontroll over tilganger til de ulike dørene. Dørene åpnes ved hjelp av brikke, men det er også mulighet for styret å benytte vanlig systemnøkkel  på disse dørene hvis man skulle ønske det.

Nøkkelbrikker – Disse er basert på RFID-teknologi, og inneholder blant annet informasjon om hvilke dører som skal kunne låses opp.