Prosjektvridere

rb_interiør_prosjekvridere_main-50

Prosjektvridere

  • Dørhåndtak og vridere med kulelager
  • Syrefaste dørhåndtak og vridere
  • Fargespekter for institusjoner
  • Funksjon og kvalitet
  • Design og overflater

Prosjektvridere – en løsning for bygg med høy trafikk og spesielle kvalitetskrav

I bygg med stor trafikk og spesielle funksjon – og kvalitetskrav, som eksempelvis skolebygg, helseinstitusjoner, hoteller, spisesteder og andre næringsbygg vil det være viktig med robuste og holdbare dørhåndtak og vridere. Disse byggene har ofte dører som blir utsatt for mye bruk og slitasje, noe som krever dørvridere av høy kvalitet. 

Dline sine dørvridere er ideelle for slike miljøer. De er tillegg utstyrt med kulelager i rosetten, noe som gir både økt brukskvalitet og holdbarhet. I tillegg er de laget i syrefast stål som bidrar til deres lange levetid og er meget motstandsdyktig mot slitasje.

Vår leverandør fra Tyskland, FSB er en annen leverandør som har et meget stort utvalg dørvridere til denne typer bygg. De tilbyr i tillegg et spekter av design og fargeoverflater som passer både high-end forretningsbygg og institusjoner. FSB er kjent for sin enestående kvalitet og estetiske fleksibilitet noe som gjør dem til et populært valg i bygg med stor trafikk. 

Vi skal ikke glemme å nevne dørhåndtakene til Formani som også er en betydelig aktør på markedet. De har et omfattende utvalg av design i flere overflater. Deres minimalistiske uttrykk og muligheten med å kombinere dørvridere med møbelbeslag gjør Formani sine produkter godt egnet for hotell – og restaurantmarkedet. Formani tilbyr løsninger som ikke bare er funksjonelle – men også meget estetisk pene. 

Uansett behov, kan vi i R. bergersen bistå med å finne den rette løsningen for ditt prosjekt, fra idè og prosjektering til montering og ferdigstillelse. Du kan lese mer om våre tjenester her.