dline – dørhåndtak

rb_interiør_dline_dørhåndtak-50

dline – dørhåndtak

  • Dansk produsent
  • Dørhåndtak i høyeste kvalitet
  • Komplett sortiment for prosjektmarkedet

dline dørhåndtak – kvalitet i særklasse

Dline sine dørhåndtak er designet for å tåle konstant bruk. De blir dyttet, vridd og støtt på utallige ganger hver eneste dag, enten det er i private hjem, kommersielle bygninger, offentlige kontorer eller institusjoner. 

Fra kurven på et håndtak til de 21 kulelagrene som ruller mot hverandre bak rosetten, til de slitesterke materialene de er laget av, har dline alltid ansett hver komponent i hvert design som like viktig for å skape et helhetlig produkt.

Hvert håndtak i Knud Holscher-kolleksjonen er laget av AISI 316 stål. AISI 316 er et syrefast, rustfritt stål med maritim kvalitet – et robust, rått og bærekraftig materiale som dline har satt sin tillit til når det gjelder styrke og holdbarhet.

Både innvendig og utvendig blir hver eneste detalj i hvert d line dørhåndtak grundig testet for sømløs funksjon og holdbarhet. Deretter blir hvert dørhåndtak, ved hjelp av de mest avanserte maskinene i deres bransje nøye håndlaget av eksperter. 

Oppdag dørhåndtak designet av Knud Holcher, Arne Jacobsen og Tom Dixon, alle med hvert sitt ulike stiluttrykk men samme gode kvalitetet som kjennetegner dline her hos R. Bergersen

 HER SER DU ET UTVALG PRODUKTER: