GIARA

rb_interiør_Giara_main-50

GIARA

  • Massiv bronse
  • Håndstøpt 
  • Produseres i Italia
  • 11 ulike bronselegeringer

Håndstøpt dør-og interiørbeslag fra italienske Giara

Italienske Giara har i årrekker produsert møbelbeslag etter gamle håndtverksprinsipper for bearbeiding av jern og metall. Alle deres produkter er produsert i 100% bronse, og produktene har derfor en rustikk overflate som vil endres over tid. Deres visjon er å levere dør- og interiørbeslag med et banebrytende design, så vel som produkter forankret i historien. Og det får de til ved å benytte seg av naturlige materialer som de mener tilfører eksteriøret og interiøret varme og sjel. 

Overflater som endrer seg over tid!

Ved å benytte seg av dør-og interiørbeslag laget av materialet bronse vil du oppdage at beslaget over til vil endre farge der det blir utsatt for slitasje, vær og vind. Det er viktig å ta med i betraktning om du velger å benytte deg av dørhåndtaket til en ytterdør, eller monterer en møbelknott på en kjøkkenskuff som blir mye brukt. Vi kaller det en “levende finish”.
 
Overflaten som dannes over tid vil gi produktet et særegent og vakkert utseende. Alt ettersom hvilke legering du velger! Alle legeringer har nemlig ulike egenskaper, og det varierer av hvor mye hver enkelt legering oksiderer. Oksidasjonsperioden varierer i hver tilfelle og avhenger av miljøfaktorer som luftkvalitet, fuktighet etc. På eksempelvis produkter med legeringen “Green bronze” vil produktet der det ofte berøres få en polert overflate, og den opprinnelige lyse fargen av bronse vil bli synlig igjen. Og der den ikke berøres vil den fortsette og oksidere og danne en mørk grønn farge. 
 
I sortimentet til Giara vil du finne produkter i naturlige materialer med en enestående kvalitet, i overflatene matt sort til polert blank bronse.