FRITSJURGENS

rb_interiør_fritsjurgens_main-100

FRITSJURGENS

  • Lydløs og usynlig
  • For dører opptil 500kg
  • Stoppfunksjon
  • Dørlukkerfunksjon
  • Kvalitet og presisjon

PIVOT HENGSLER FRA FRITSJURGENS

Transformér dørmiljøet til arkitektoniske mesterverk med FritsJurgens pivothengsler!

Oppdag hvordan FritsJurgens pivotehengsler kan transformere dine dører til elegante og funksjonelle arkitektoniske elementer. For med de ulike hengslene fra FritsJurgens står du fritt i å velge materiale, da hengslene tåler et dørblad opp til 500 kg. 

Pivot hengsler har lenge vært det foretrukne valget for de som søker et sømløst og imponerende uttrykk for dører og dørmiljø. Med FritsJurgens kan ditt dørmiljø både bli stilig og robust. 

FritsJurgens er en pioner innen pivotteknologi, og deres hengsler er kjent for sin evne til å bære imponerende vekt uten å gå på kompromiss av design eller funksjonalitet. Tenk deg å kunne henge opp dører på opptil 500 kg, og likevel opprettholde et sømløst uttrykk som integreres perfekt med miljøet rundt. 

En av de mest imponerende egenskapene til disse hengslene er deres stoppe- og lukkefunksjon. Dette betyr at selv dører med betydelig vekt blir enkle å betjene, samtidig som de kan holdes i posisjon på en pålitelig måte.

Men FritsJurgens pivotehengsler tilbyr ikke bare funksjonalitet – de er også en feiring av innovasjon og design. Med flere internasjonale design- og innovasjonspriser på flere av deres produkter er det tydelig at disse hengslene ikke bare oppfyller forventningene, men overgår sine konkurrenter når det kommer til funksonalitet og utforming. 

Enten det er et hjem, et kontor eller et offentlig bygg, har FritsJurgens pivot hengsler løsninger til å forvandle enhver dør til et arkitektonisk mesterverk. Med deres imponerende bæreevne, sømløse design og enkel betjening, er det ingen grenser for hva du kan oppnå.

Utforsk mulighetene og ta ditt kommende “dørdesign” opp et nivå med FritsJurgens pivot hengsler – hvor funksjon og design spiller på lag. 

De ulike pivotdør-hengslene fra FritsJurgens er skjult inne i selve dørbladet.

Oppdag hvilket system som passer til din kommende pivotdør ved å klikke deg inn og les om de ulike systemene under.