Giara – dørhåndtak

rb_interiør_Giara_main-50

Giara – dørhåndtak

  • Massiv bronse
  • Håndstøpt 
  • Produseres i Italia
  • 11 ulike bronselegeringer

Dørhåndtak med en “levende finish” 

DESIGN BY GIARA  
Ved å benytte seg av dørhåndtak laget av materialet bronse vil du oppdage at håndtaket over til vil endre farge der det blir utsatt for slitasje, vær og vind. Det er viktig å ta med i betraktning om du velger å benytte deg av dørhåndtaket til en ytterdør, eller monterer den på en innerdør som blir mye brukt. Vi kaller det en “levende finish”.
 
Overflaten som dannes over tid vil gi produktet et særegent og vakkert utseende. Alt ettersom hvilke legering du velger! Alle legeringer har nemlig ulike egenskaper, og det varierer av hvor mye hver enkelt legering oksiderer. Oksidasjonsperioden varierer i hver tilfelle og avhenger av miljøfaktorer som luftkvalitet, fuktighet etc. På eksempelvis produkter med legeringen “Green bronze” vil produktet der det ofte berøres få en polert overflate, og den opprinnelige lyse fargen av bronse vil bli synlig igjen. Og der den ikke berøres vil den fortsette og oksidere og danne en mørk grønn farge. 
 
I sortimentet til Giara vil du finne dørhåndtak i naturlige materialer med en enestående kvalitet, i overflatene matt sort til polert blank bronse.