Adgangskontroll

Med adgangskontroll er alle brukere trygge. Vi har mange ulike løsninger slik at vi kan tilpasse kundens ønsker og behov. 

Etter mer enn 40 år på markedet vet vi hva som skal til for å møte kundens behov, enten det handler om at det skal være enkelt, sikkert, funksjonelt eller ha stilig design – eller alt på en gang. Vi har løsninger for alle bygg, inkludert privatboliger, flermannsboliger, borettslag, offentlige bygninger og hoteller. I tillegg er vi en av få Salto Premium-partnere i Norge. 

Spør oss gjerne om adgangskontroll, så bistår vi i valget. Kontakt oss på telefon 22040750 eller send en e-post til prosjekt@rbergersen.no. Du er også hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat.

SALTO adgangskontroll

SALTO er en ledende global leverandør av adgangskontroll. Deres løsninger er både robuste, fleksible og sikre. R. Bergersen er SALTO Premium Partner i Norge. 

Høydepunkter:

  • Sikker lagring av brukerdata
  • Mulighet for administrasjon via app
  • Enkelt å administrere
  • Driftssikker løsning
  • Kan integreres mot eksisterende løsninger

Les mer om systemer for elektronisk dørlås

Enkelt å definere tilganger

Ved oppstart av prosjektet settes det opp et skjema med oversikt over hvem som skal ha adgang til hvilke dører. Oversikten legges inn i et lukket system hos R. Bergersen som administrerer løsningen. Dersom det er ønskelig er det også mulig å administrere løsningen selv, ved hjelp av en datamaskin og USB-nøkkel.

Hvordan skaffe nye nøkkelbrikker?

Hvis en beboer i et borettslag ønsker flere nøkler eller kort, skal dette tas via styret. Styret bestiller nøkler fra R. Bergersen med navnet og passordet til beboeren, og beboer henter og betaler nøkkelbrikken selv i våre lokaler i Sinsenveien 4. Beboere kan henvende seg i kassen.

Hva hvis beboeren mister nøkkelbrikken sin?

Dersom en beboer i et borettslag mister nøkkel eller kort, må vedkommende gi beskjed til styret så snart som mulig. Styret kontakter R. Bergersen for sperring av nøkkelbrikke. Informasjonen om dette ligger i den nye brikken, og ved første gangs bruk vil informasjonen overføres til veggleseren/døren. 

Etter dette kan ikke den sperrede nøkkelbrikken brukes lenger. Dersom borettslaget har flere ytterdører, bør styret aktivisere alle ytterdørene med nøkkelbrikken før den nye nøkkelen utleveres til beboeren. 

Offline eller online?

Velg online løsning for at alle ytterdører automatisk skal oppdateres ved sperring av nøkkelbrikker. Løsningen kommuniserer over mobilnettet med R. Bergersen, og dørene er til enhver tid oppdatert med gjeldende tilgangsrettigheter. 

Kontakt oss på telefon eller e-post

Spør oss gjerne om adgangskontroll, så bistår vi i valget. Kontakt oss på telefon 22040750 eller send en e-post til prosjekt@rbergersen.no, så bistår vi deg i valget av systemer for sikkerheten. Du er også hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat, enten om adgangskontroll eller annet.