Formani – Tense

rb_interiør_main_armac_martin_tense_formani_main-50

Formani – Tense

  • Designet av Bertram Beerbaum
  • Estetisk og robust
  • Avansert sveiseteknikk
  • Tilgjengelig i sort, børstet stål og bronse

FORMANI TENSE SERIEN

DESIGN BY BERTRAM BEERBAUM

Tense er en serien med dør – og interiørbeslag med et litt annet formuttrykk enn det mange har. Serien er blitt til i et samarbeid mellom Formani og designeren Bertram Beerbaum.

Bertram Beerbaum ønsket å skape noe helt eget som ikke eksisterte  – noe dekorativt, tidløst med et formuttrykk som skulle overraske!

Det har han fått til ved å velge ulike geometriske former som han har satt sammen ved hjelp av en solid sveiseteknikk. Resultatet er både dørhåndtak og møbelbeslag med et helt eget uttrykk som du garantert vil kjenne igjen hvor enn det er montert. Den tidløse Tense serien vil passe meget godt inn i moderne boliger med et minimalistisk interiør, der materialer og detaljer kombineres sammen for et helhetlig interiør. 

FORMANI TENSE SERIEN er tilgjengelig i fargene 

  Bronse      Sort lakkert     Børstet rustfritt stål 

BERTRAM BEERBAUM

Bertram Beerbaum ønsker med sitt design å overraske! Han ønsket med sitt samarbeid med Formani å lage dør – og interiørbeslag som var vakre med en overraskende twist.  For Fomani har han designet innovative produkter og høyt funksjonelle produkter med et overraskende preg. Ulike geometriske former er satt sammen til ulike dørhåndtak som lar deg tenke nytt når det kommer til formuttrykk på dør – og interiørbeslag.