Formani – Nour

rb_interiør_main_armac_martin_nour_formani_main-50

Formani – Nour

  • Designet av Edward van Vliet
  • Internasjonalt design 
  • Inspirert av det eksotiske midtøsten
  • Tilgjengelig i sort, polert stål og matt pvd gull

 

FORMANI NOUR SERIEN

DESIGN BY EDWARD VAN VLIET

Oppdag elegansen i Formani sin produkserie Nour. 

Formani Nour serien er skapt i samarbeid med den anerkjente designeren Edward van Vliet. Samarbeidet har ført til en komplett dør- og interiørbeslag serie med utmerket ergonomi. Der form og funksjonalitet spiller på lag med det estetiske. En serie med meget estetisk pene produkter med et organisk formuttrykk, der designere har hentet inspirasjon fra fjern- og midtøsten.

Dørhåndtakene i Nour serien er nøye utformet for å passe perfekt inn i hånden under bruk. Det strømlinjeformede grepet skaper en meget god brukeropplevelse av produktet. Serien har vunnet designprisen “German Design Award” i 2015 for utmerket design. 

Enten det er et moderne urbant interiør du skal innrede, eller en tradisjonell bolig du skal restaurere vil den tidløse Nour serien kunne tilføre ethvert rom eleganse og sjarm.  

FORMANI NOUR SERIEN er tilgjengelig i fargene 

   Sort lakkert      Pvd gold      Polert rustfritt stål

EDWARD VAN VLIET

Visjonen til Edward van Vliet er å skape noe med dybde, og det å skape noe med dimensjoner. Han ønsker ved sitt design å skape en opplevelse. Med et øye for detaljer og det vakre henter Edward van Vliet sin inspirasjon til nye produkter fra fjern-og midtøsten, noe som gjenspeiles i alle hans design.