Prosjektering

rb_interiør_prosjekttering_main-50

Prosjektering

  • Sikkerhetsløsninger, dørhåndtak og interiørbeslag 
  • Alle typer bygg
  • Høy kompetanse
  • Totalleverandør

Hjelp til litt eller alt – Vi i R. Bergersen kan bistå i dine interiørprosjekt.   

Ofte kan det være vanskelig å vite hvor omfattende oppussing av eksempelvis et hus, hytte, næringsbygg kan være. Derfor kan det være fint å ha en samarbeidspartner som innehar kompetansen innen beslag og sikkerhetsløsninger for alle typer bygg med deg på teamet. Det gir deg trygghet og forutsigbarhet for dine små eller store prosjekter. 

Vi bistår med prosjektering – vareleveranser – montering og håndverkstjenester innen interiørbeslag og sikkerhetsløsninger. 

R. Bergersen har et omfattende sortiment fra mange velkjente leverandører innen møbelbeslag og sikkerhetsløsninger. Vi bistår også i designprosesser og kan levere spesialprodukter innen vår bransje tilpasset ditt interiørprosjekt.  

Prosjektering av interiør og dørhåndtak handler om å skape en harmonisk og funksjonell helhet. Dette innebærer nøye planlegging og design for å sikre at alle elementer passer sammen både estetisk og praktisk. Dørhåndtak bør eksempelvis velges med tanke på ergonomi, materialkvalitet og stil. God prosjektering tar hensyn til rommets funksjon, brukernes behov og den overordnede designvisjonen. 

Sammen med våre flotte kunder finner vi gjerne de unike løsningene og beste løsninger for bygg som helse og skolebygg, hotell og restaurant, privatboliger og hytter, kontor og næringsbygg. 

Ta kontakt med oss for å starte prosessen idag!