Turnstyle designs

rb_interiør_produktkonsept-50

Turnstyle designs

  • Englelsk produsent
  • Overflater i høyeste kvalitet
  • Håndverk på sitt beste
  • Sortiment med dørhåndtak, dørvridere, drahåndtak og møbelbeslag 
  • Mulig for spesialtilpasninger

Turnstyle – leverandøren med lange håndverkstradisjoner og stort utvalg

I 1992 grunnla Steve Roberts Turnstyle Designs med visjonen om å skape de mest innovative og dekorative interiørbeslagene i verden. Sammen med hans kone Christina, har de formet et selskap som forener en bred palett av materialer og farger, inkludert messing, skinn og deres egenutviklede og unike komposittmaterialet Amalfine™.

I over 25 år har Turnstyle Designs vært en pålitelig produsent og leverandør av førsteklasses produkter innen dør- og interiørbeslag. Deres omfattende sortiment inneholder nøye gjennomtenkte detaljer, fra håndsydde lærhåndtak til elegant hamrede overflater på dør- og møbelbeslag.

Produksjonen av Turnstyle Designs’ produkter foregår i de idylliske landlige omgivelsene i Devon, England. Med et bredt utvalg av produktkombinasjoner og muligheten til å skreddersy produkter etter kundens behov, har Turnstyle Designs noe som appellerer til enhver interiørstil.

Gjennom mange års erfaring fra å jobbe med unike designkonsepter har Turnstyle Designs klart å opparbeide seg et rykte for å levere unike løsninger. Deres designteam jobber tett med produksjonsteamet i fabrikken i Devon, slik at de skal kunne levere et produktspekter av høyeste kvalitet og sikre kvalitet i alle ledd.

Turnstyle har forståelse for kravene det settes til ulike typer dør – og møbelhåndtak, og sørger for at deres produkter ikke bare ser bra ut, men også er produsert for å vare og fungere over tid.