FROST Hyllesystem

rb_interiør_frost_hyller_main-50

FROST Hyllesystem

  • Minimalistisk design
  • Høy kvalitet
  • Stort utvalg størrelser og lengder 

FROST UNU HYLLESYSTEM

Frost sitt hyllesystem UNU består av en slank, rettvinklet aluminiumsprofil tilgjengelig i forskjellige dimensjoner.  Sortimentet inkluderer hatt- og speilhyller, speil, små og store hyllesystemer og annet nyttig tilbehør til hele boligen. UNU hyllesystemet har et minimalistisk utseende som gir fleksible kombinasjonsmuligheter når de settes sammen. 

UNU serien har et minimalistisk design, et design med et tidløst formuttrykk som passer den moderne boligen godt. Bruk de i garderoben, på soverommet, i stua eller på badet. Hyllene er laget i 4 mm. tykk aluminium og den pulverlakkerte overflaten gjør hyllene godt rustet for ulik type bruk.

Hyllene festes med en egen veggbrakett, noe som gjør at skruehull eller fester ikke vil synes når de er montert på veggen. Et skjult oppheng fullfører det mininalistiske uttrykket av de ulike hyllene. 

UNU hyllesystemet finnes i sort og hvitt. 

Rådfør deg gjerne med en av våre prosjektselgere hvis du ønsker å få tilsendt individuelle kombinasjoner og sammensetninger av FROST UNU hyllesystemet. Vi bistår deg gjerne. prosjekt@rbergersen.no 

HER SER DU ET UTVALG PRODUKTER: