Formani – Rivio

formani_rivio_main1-50

Formani – Rivio

  • Utviklet i samarbeid med produktdesign -og arkitektkontoret Gensler
  • Komplett kolleksjon
  • Finnes i to varianter
  • Tilgjengelig i overflatene sort, børset stål, pvd gull og bronse. 

FORMANI RIVIO SERIEN

DESIGN BY ARKITEKTKONTORET GENSLER

Formani Rivio kolleksjonen er blitt til gjennom et samarbeid med det internasjonale produktdesign – og arkitektkontoret Gensler. Rivio presenterer en omfattende kolleksjon av dørbeslag, vindubeslag, møbelbeslag og tilhørende produkter. I sortimentet finner du blant annet to varianter av dørhåndtak – en med avrundet grep og den andre med en vinkel på 90 grader.

Rivio kolleksjonen kommer i et utvalg av farger som børstet rustfritt stål, pvd-gull, pvd-sort og bronse. 

FORMANI RIVIO SERIEN er tilgjengelig i fargene 

  Bronse      Pvd satin black     Pvd satin gold      Børstet rustfritt stål 

GENSLER

Gensler er et globalt produktdesign – og arkitektkontor med 53 lokasjoner og mer enn 7 000 fagpersoner spredt over Amerika, Europa, Kina, Asia og Midtøsten.

Gensler blr grunnlagt i 1965, og nå opererer selskapet globalt med over 4 000 kunder innenfor mer enn 29 praksisområder som omfatter arbeid, livsstil, samfunn og helse. De  ledes av deres visjon om å skape en bedre verden gjennom godt design, og kilden til deres styrke er deres medarbeidere. Ved å utnytte deres store mangfold av ideer, forskning og innovasjon, felles verdier, og kultur jobber de sømløst som et grenseløst selskap i 140 land og har en stor innvirkning på samfunnet mens de fortsetter å takle verdens utfordringer.