Buster Punch

rb_interiør_brands_busterpunch_main

Buster Punch

  • Dørbeslag
  • Møbelbeslag
  • Belysning
  • El. materiell 

Gi interiøret et eksklusivt og industrielt uttrykk med produktene fra engelske Buster + Punch

Inspirert av Londons mote, musikk og subkultur ble det engelske varemerket Buster+Punch skapt. Visjonen til Buster+Punch er å benyttes seg av eksklusive og robuste materialer for å skape produkter til hverdagsbruk. Dette gjenspeiles godt i hver eneste kolleksjon fra de.

Ved å tilføre produkter fra Buster+Punch i interiøret vil det kunne tilføre rommet noe urbant, industrielt og moderne.  Noen av produktene vil vi også si er noe maskuline i uttrykket og passer eksempelvis meget godt i interiører der det benyttes grove materialer som murstein, betong og mørkbeiset treverk. 

Cross serien har et diamantslipt mønster på alle sine produkter. Perfekt for interiører der en ønsker det røffe og et litt mer industrielt preg. 

Linear serien er deres andre serie med et noe “slankere” uttrykk med linjeformede grep på dørhåndtak og interiørbeslag. Perfekt for klassiske interiører der du ønsker et mer “luftigere” uttrykk. 

I sortimentet til Buster + Punch vil du finne dørhåndtak, møbelhåndtak og knotter, samt baderomstilbehør. I tillegg har de også belysning og el.materiell i de samme kolleksjonene som dørhåndtak og interiørbeslag. 

Urbant – Industrielt – Moderne 

Hjelp til å skape et helhetlig uttrykk med dør og interiørbeslag gjennom hele boligen?

Hos R. Bergersen har vi et stort utvalg løsninger og produkter i tillegg til prosjektselgere og  butikkmedarbeidere som gjerne bistår deg med å finne de optimale detaljene, der design og funksjonalitet spiller på lag. 

Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt