ARMAC MARTIN

rb_interiør_Armac_martin_main-50

ARMAC MARTIN

  • Engelsk produsent
  • Stort sortiment med 40 ulike kolleksjoner
  • 21 overflatefarger
  • 100% messing på alle produkter
  • Bærekraftig bedrift 

 

Produsentetn av ekslusive interiørbeslag i messing siden 1929 

Siden 1929 har Armac Martin vært en produsent av høykvalitets-interiørbeslag og tilhørende produkter i messing.

Gjennom innovasjon og et øye for estetikk og detaljer, streber de etter å tilby kundene sine de fineste luksuriøse interiørproduktene som vil vare i generasjoner. 

Som en fjerde generasjons familiebedrift er Armac Martin klar over deres ansvar for å beskytte og fremtidssikre planeten vår, og velger bærekraftige drift og produksjonsprosesser. Det gjør dem til en “grønn bedrift”. Deres produkter kjennetegnes av den høye kvaliteten. De benytter seg kun av råvaren messing av høyeste kvalitet – det for å lage solide, holdbare og eksklusive interiørbeslag som vil vare i generasjoner.  

Deres 40 ulike kolleksjoner med interiørbeslag lages alle i 100% helstøpt messing. I deres sortiment finner du i tillegg et sortiment av kroker, knagger, hylleknekter, speil og mye mer. Alle deres produkter produseres den dag i dag fortsatt i deres fabrikk i Birmingham i England. 

Armac Martin er meget opptatt av å være en bærekraftig bedrift. De resirkulerer avfallet sitt, produserer opp nye produkter av 100% resirkulerbart messing, og benytter resirkulerbart materiale i alle sin emballasje. 

I 2022 ble bedriften tildelt den prestisjefylte prisen “Queen Award for Enterprise International Trade” noe de har brukt i all sin markedsføring og er meget stolte av. 

Hjelp til å skape et helhetlig uttrykk med dør og interiørbeslag gjennom hele boligen?

Hos R. Bergersen har vi et stort utvalg løsninger og produkter i tillegg til prosjektselgere og  butikkmedarbeidere som gjerne bistår deg med å finne de optimale detaljene, der design og funksjonalitet spiller på lag. 

Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt