keyserløkka_sør_borettslag_referanse-rbergersen02-50

Keyserløkka Sør Borettslag

Keyserløkka Sør er et veletablert og populært borettslag i Grünerløkka bydel i Oslo. 

Borettslaget består av 190 leiligheter og  har vært et flott prosjekt vi ønsker å vise frem her på vår referanseside der vi har levert iloq låssylinder på alle fellesdører i borettslaget. 

Et digitalt låssystem med en sikker adgangskontroll med lang levetid 

Mer eller mindre daglig oppstår det situasjoner for administratorer av boligbygg eller borettslag der de må administrere og håndtere eksempelvis oppdatering av tilgangsrettigheter, håndtering av tapte nøkler eller utskifting av låser ved fraflytting med mer. 

De mekaniske låssystemene som brukes i mange boligbygg idag har gjort det vanskelig for administratorene å håndtere disse utfordringene.

For å gjøre disse utfordringene enklere for administratorer og beboere har R. Bergersen sammen med Keyserløkka Sør Borettslag valgt å benytte elektroniske sylindrer fra iLOQ til deres borettslag. iLOQ er en ledende utvikler av digitale tjenester og programvareløsninger som gjør bygninger om til moderne bomiljøer. Et digitalt låssystem med en sikker adgangskontroll med lang levetid, og med en enkel administrasjon er blitt levert og montert her.