pivot_hengsel_M+_fritsjurgens_miljøbilde02-50

Pivot Hengsler

· Lydløs og usynlig
· For dører opp til 500kg
· Stoppfunksjon
· Dørlukkerfunksjon
· Kvalitet og presisjon

For alle typer dører i tre, glass eller metall

Pivot hengsler er for den som vil ha et sømløst og arkitektoniskuttrykk av dør og dørmiljø. Med pivot hengsler fra FritsJurgens kan du hengsle dører helt opp til 500kg, og en dør kan da bli en integrert del av dørmiljøet. Hengslene har både stoppe og lukkefunksjon, og gjør at selv tunge dørene blir meget enkle å betjene.  FritsJurgens  pivot hengsler har fått flere internasjonale design og innovasjons- priser.

Les gjerne mer om hva en Pivot henslet dør er på hjemmesiden til FritsJurgens her 
Last ned deres teknsike brosjyre her 

Usikker på hvilket Pivothengsel og system som passer din dør? 

sjekk ut den oversiktlige og oversiktlige guiden FritsJurgens har på sin hjemmeside her  

SYSTEM M

FritsJurgens system M gir deg full kontroll på åpningsvinkel og lukkevinkel av dørbladet. Dette systemet har skjult innfeste og krever lite montering/installasjon.

SYSTEM 3

FritsJurgens System 3 svingbar dørhengsel har tre funksjoner: rotasjon, lukking og holdeposisjoner.

Her har du mulighet til å la døren åpnes 360˚, eller bestemme holdeposisjon på hver 45˚

system_one_fritsjurgens

SYSTEM ONE

FritsJurgens pivothengsel i system one er et helt enestående hengselsystem for deg som ønsker et hengsel som kan innfelles i dørbladet slik at det ikke synes.  System One er FritsJurgens  mest kompakte system der hengselet fungerer som et roterende punkt.

 

SYSTEM M+

FritsJurgens har over flere år arbeidet med sitt nye pivot hengsel system, System M+. System M+ løfter System M pivot hengslet til et nytt nivå. Dette justerbare pivot hengslet introduserer “Latch control” – en funksjon som sikrer meget presis lukking, full kontroll over dørbevegelsen til dører opptil 500 kg, og ekstra justeringsmuligheter på selve dørbevegelsen.