panikkbeslag_hovedbilde02-50

Panikkbeslag

· Raske og enkle og montere
· Fast Touch, Push og Push-Pad
· Kan kombineres med utv. betjening
· Mekaniske eller motoriserte
· Høy driftssikkerhet

 

Panikkbeslag 

Når det gjelder å sikre bygninger med høy trafikk og strenge sikkerhetskrav, er CISA panikkbeslag det ideelle valget. Disse produktene er utviklet med tanke på å møte de mest krevende situasjonene og tilfredsstiller alle gjeldende standarder og forskrifter, inkludert EN 179 og EN 1125. I tillegg er de CE-merket, som bekrefter deres overholdelse av europeiske reguleringsstandarder.

CISA eFAST, det motoriserte panikkbeslaget fra CISA, representerer det nyeste innen teknologisk innovasjon og sikkerhetskontroll. Det unike med eFAST er evnen til å integrere med ulike enheter for å kontrollere tilgangen. Dette kan inkludere kablede eller trådløse kodetastaturer, kortlesere, transpondere eller eksisterende adgangssystemer. Dette gir brukerne en høy grad av fleksibilitet og tilpasningsdyktighet når det gjelder å håndtere tilgang og sikkerhet i bygningen.

Med CISA panikkbeslag og eFAST-systemer kan du være trygg på at dørene dine ikke bare oppfyller, men overgår de høyeste standardene for sikkerhet og tilgjengelighet. Enten det er i en nødsituasjon eller i daglig bruk, gir disse produktene den nødvendige sikkerheten og brukervennligheten som kreves i bygninger med mye trafikk.