[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Har du behov for å reparere, eller forbedre sikkerheten i din bolig ? Det kan være du trenger nye nøkler, sikkerhetslås, dørhåndtak eller andre lås- og beslagsprodukter.

Sikkerhet & Design har egne servicebiler og utfører reparasjoner og oppgradering av sikkerheten i private boliger – enten du bor i enebolig, eller har leilighet i borettssalg  eller sameie.  Vi utfører:

  • Bytte av sylinder og nøkler på alle type dører.
  • Monterer sikkerhetslåser/nattlåser.
  • Sikrer vinduer og verandadører.
  • Oppgraderer deres hjem til forsikringsgodkjente løsninger.
  • Installerer nøkkelfrie løsninger.
  • Installasjon av dørkikkert og porttelefon.
  • Reparasjon av porter og oppgangsdører i bygårder.

Et viktig spørsmål er om du har kontroll på nøklene til hjemmet ditt ? Nordmenn er ett av Europas mest flyttende folk. I snitt flytter en nordmann 3 ganger i løpet av livet. Mange leiligheter har vært utleieleiligheter med hyppig bytter av leietagere før de selges. Du som ny eier har sjelden kontroll over hvem som har nøkkel til ditt hjem. Derfor anbefaler vi at alle sylindere og nøkler byttes før innflytting, for å sikre familie og verdier.

Kontakt S&D Serviceavdeling på telefon 22 04 07 50 eller epost service@rbergersen.no og vi sender en av våre servicebiler. Av erfaring vet vi at det er vanskelig å bedømme behov og pris over telefon. Ofte blir resultatet annerledes. For å unngå misforståelser har vi valgt å tilby en gratis og uforpliktende befaring. For å kartlegge ditt behov er det fint om du ser på vårt Skjema for låsutskifting og har notert svarene før du ringer.

Vi utfører også service for bedrifter, borettslag og sameier[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15135″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]