[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Service for bedrifter, borettslag og sameier

Har du behov for å reparere låser, beslag, adgangskontroll eller oppgradere sikkerheten i ditt bygg?

Sikkerhet & Design tilbyr effektiv utbedring og reparasjoner. Våre oppdragsgivere er borettslag, sameier, kommuner, bedrifter, entreprenører og gårdeiere. Vi har samarbeid med kvalitetsleverandører og har et omfattende produktspekter. Vi tilbyr rask reparasjon og utbedring av beste kvalitet. Våre erfarne låsesmeder og teknikere utfører arbeidet etter avtale. For oss er alle oppdrag like viktige – uansett omfang..

  • Vi utfører bytte av sylinder og nøkler på alle type dører.
  • Monterer sikkerhetslåser/nattlåser.
  • Sikrer vinduer og verandadører.
  • Oppgraderer til forsikringsgodkjente løsninger.
  • Installerer nøkkelfrie løsninger.
  • Installasjon av dørkikkert og porttelefon.

Hvis du er ny bruker i eksisterende bygg, er det stor sannsynlighet for at mange nøkler er på avveie. Det kan da være fornuftig å sette inn et nytt låssystem eller en enkel adgangskontroll for å ha kontroll på hvem som har adgang hvor.

Kontakt

Av erfaring vet vi at det er vanskelig å bedømme behov og pris over telefon. Ofte blir resultatet annerledes. For å unngå misforståelser tilbyr vi en gratis og uforpliktende befaring. S&D Serviceavdeling på telefon 22 04 07 50 eller epost service@rbergersen.no for reparasjon eller for en gratis befaring hvis du er usikker på hva som bør gjøres.

Vi utfører også service for privat bolig[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15138″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]