[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mange har spesielle ønsker og vil ha en personlig og unik utforming av låser og beslag i sitt hjem eller bedrift. Det kan være form, farge eller funksjon. Sikkerhet & Design har lang erfaring med denne typen «custom» spesialoppdrag for privatpersoner, arkitekter og designere. Mange av våre unike produkter har nettopp blitt til ved hjelp av et tidligere spesialoppdrag. Vi tilpasser skilter, behandler overflater, forandrer funksjon, forandrer størrelse – egentlig det meste for at nettopp ditt prosjekt skal bli perfekt.

For noen av våre kunder er diskresjon viktig og de ønsker at deres personlige preg ikke skal være tilgjengelig for andre. Dette er noe vi tar seriøst, og vi har utført mange oppdrag vi gjerne skulle vist frem for å vise hvor grenseløse våre spesialløsninger virkelig er. Derfor viser vi noen eksempler for å gi en indikasjon på hva vi kan gjøre.

Kontakt oss gjerne for en ny utfordring hvis du har en ide, eller ønsker at vi skal komme på befaring for å komme med forslag til løsninger.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15125″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Balkongdørvrider i sveitserstil tilpasset med vinkel for å ikke slå inn i karm samt laget langskilt tilpasset moderne låseskinne.
(Prosjekt Oslo)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15127″ img_size=”full”][vc_column_text]Her viser vi hvor dyktige montører vi har… vriderskilt og nøkkelskilt er frest inn i dørblad slik at de ligger «flush» med dørblad. Utrolig fint.
Uført etter ønske fra arkitekt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15128″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Kunden ønsket et massivt langskilt i enkel utførelse med plass til forsikringsgodkjente sylindere (FG), laget i samarbeid med arkitekt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15129″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Vindusvrider spesiallaget for å få en rød tråd i alle beslag samtidig som det skal være veldig solid lukking av vinduet. Laget i samarbeid med arkitekt[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15130″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Kunde ønsker messing matt innside og forkrommet matt utside, ingen problem.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”15131″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Kunde ønsket låsesylinder i tilsvarende patina som dørvrider, custom patinert hos oss.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]