Porttelefon

Porttelefon og callinganlegg: Vi leverer mange gode løsninger fra velkjente merker. Velg R. Bergersen som leverandør, så får du de nyeste og beste produktene på markedet.

Vi gir deg sikkerhet uten å gå på kompromiss av brukervennlighet. Alle våre løsninger har universell utforming slik at produktene passer for alle brukergrupper. Det gjør at vi kan tilpasse og sette opp et anlegg som er skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr løsninger tilpasset privatboliger, sameier, borettslag, kontorbygg og hoteller. 

Bla deg gjennom sortimentet eller les mer om hva vi kan tilby. Du er selvfølgelig også velkommen innom butikken for å se løsningene med egne øyne.

Løsninger for callinganlegg og porttelefon

Porttelefoner er en viktig del av adgangskontroll, spesielt i borettslag/sameie. Det er viktig å ha oversikt over hvem som har tilgang til de forskjellige dørene i bygningen, i tillegg til å ha kontroll på hvem som ringer på. Porttelefon kan også kombineres med adgangskontroll der det er aktuelt. 

Det finnes mange ulike løsninger på markedet. Her er noen av punktene du bør tenke over før du velger en løsning:

  • Audio eller video: Eldre porttelefoner har gjerne audio, men med video har du bedre kontroll på hvem som ringer på.
  • Bildelagring: Se hvem som har ringt på mens du var borte.
  • Mobiloverføring: Bruk en app på telefonen til å styre.
  • Estetikk: Porttelefonen er en viktig del av inngangspartiets estetiske uttrykk. 
  • Mulighet for oppgradering: Noen anlegg kan oppgraderes, så man slipper å skifte de ut.

Vi leverer løsninger fra Aiphone, Intratone og Siedle.

Audio vs. video

De fleste eldre porttelefonløsninger er kun basert på audio, dvs. at man kan prate med den som ringer på, men ikke se vedkommende. Med en videoløsning får du bedre kontroll på hvem som ringer på.

Bildelagring

Med bildelagring kan man se hvem som har ringt på når man har vært borte. Bilde av den som ringer på lagres automatisk når vedkommende trykker på «ring-på» knappen.

Mobiloverføring

Mange løsninger gir deg mulighet til å kommunisere med beboeren gjennom en app på mobilen. På denne måten kan du se hvem som ringer på og eventuelt åpne opp, uansett hvor du er i verden. En slik porttelefon kan være praktisk om du f.eks. skal ha besøk av håndverker, men ikke har eller ikke ønsker å dele ut en ekstra hovednøkkel.

Estetikk

En porttelefon er ikke bare funksjonell, men også en viktig del av inngangspartiets estetiske uttrykk. Enkelte løsninger kan du f.eks. få i RAL farger, slik at de kan tilpasses resten av dørmiljøet.

Oppgradering

Dersom du allerede har en eksisterende porttelefon så kan det være mulig å gjøre en oppgradering, i stedet for å skifte det ut. Sjekk dette med din leverandør.

Kanskje du også er interessert i? Dørhåndtak med kodelås

Sikkerhet, funksjonalitet og design

Med et produkt fra R. Bergersen merker du fort at vi har tenkt på alt. Etter mer enn 40 år på markedet vet vi hva som skal til for å møte kundenes behov – ikke bare for sikkerhet, men også for funksjonalitet og design. Vi er spesielt kjent for våre dørhåndtak, men tilbyr også det meste innen beslag og sikkerhet.  

Les mer: Dørhåndtak til ytterdør

Våre callinganlegg og porttelefoner er enkle i bruk og ser flotte ut. Vi har et stort utvalg i alle prisklasser som ivaretar ethvert behov – enten du ønsker standard adgangskontroll eller mer avanserte systemer. 

Vi utfører service, montering og vedlikeholdsavtaler på anleggene våre. Arbeider du med et større prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 22040750 eller send oss en e-post på prosjekt@rbergersen.no

Besøk vårt showroom i Trondheimsveien 47 eller Harbitzalléen 19 for å se utstilling av  produktene våre, eller se utvalget av porttelefoner i nettbutikken. 

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47, eller i Harbitzalleen 19 på Skøyen for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? La oss kontakte deg