[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]

Fingeravtrykkslås

Ny teknologi,  nå også til en fornuftig pris, gjør det mulig å bruke fingeren som nøkkel. Da er du sikker på at familiens sikkerhet blir ivaretatt.

Tryggere enn nøkler

De fleste boliger og mindre bedrifter bruker mekaniske nøkler. Det kan fungere bra, men det krever god kontroll på hvor alle nøklene til boligen befinner seg.  Nøkler blir mistet, lånes bort til håndtverkere og vaskhjelp eller man flytter til en ny bolig  hvor det ikke finnes noen oversikt over hvor mange nøkler som er på avveie.

Med en kode- og fingeravtrykkslås kan du legge inn fingeravtrykkene til de som bor i boligen og alltid skal ha tilgang til boligen. Og hver gang noen skal ha midlertidig tilgang, slik som håndtverkere og vaskehjelp, kan du opprette en kode som slettes når den ikke lenger skal brukes.

Barnevennlig

Med en fingeravtrykkslås slipper du å utstyre barna med nøkler som lett kan mistes eller koder som er vanskelig å huske.

Nødnøkkel

Dersom det skulle oppstå en teknisk feil vil andre elektroniske låser ikke fungere og då må bryte opp låsen. Vår kode- og fingeravtrykkslås har en unik nødnøkkel, som du kan oppbevare på et trygt sted, som gjør at du alltid kan låse deg inn i din bolig.

Les mer om våre Kode- og fingeravtrykkslåser her.

Fingeravtrykkslås fra Sikkerhet & Design

Sikkerhet & Design har løsninger for privatboliger og bedrifter. Vår serviceavdeling kan installere elektronisk lås med fingeravtrykksleser i din dør. Det krever ingen kabling. Hvis du er litt praktisk anlagt, kan du gjøre det selv med vår TSE kode- og fingeravtrykkslås og våre instruksjonsvideoer på YouTube.

Vi kan også tilby en løsning hvor man istedet bruker ansiktsscanning.  Dette passer godt for mindre bedrifter.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]