Postkasser og postkasseanlegg

Hos R. Bergersen tilbyr vi ulike løsninger for postkasser og postanlegg til borettslag og sameier. Vi har postkasser til både innendørs og utendørs bruk.

Hos oss får du:

· Stort utvalg
· Postkasser til innen- og utendørs bruk
· Mekanisk eller elektronisk lås
· Mulighet til å integrere med adgangskontroll

Vi tilbyr et stort utvalg løsninger for postkasser og postanlegg til borettslag og sameier fra mange ulike leverandører. Ta kontakt med vår prosjektgruppe for å finne gode løsninger til ditt sameie eller byggeprosjekt. 

Design og bruksområde 

Postkassene kan leveres i flere ulike størrelser og farger. Vi tilbyr et bredt utvalg postkasser og postanlegg, som passer de fleste borettslag. Vi har mer klassiske, så vel som moderne og tidløse løsninger. 

Du skal være sikker på at det alternativet du velger fra R. Bergersen er robust, sikkert og holder gjennom mange år. 

Postkasser inne eller ute 

Ulike borettslag har ulike behov. Enten dine postkasser er plassert innendørs i en oppgang eller utenfor bygningen, har vi det du trenger. 

Plassering av postkasser

Når det kommer til montering av postkasse finnes det flere muligheter. Postkassen kan festes til et enkeltstående stativ, i et lukket postkassehus eller innfelles i veggen. Vi tilbyr råd og veiledning – og hjelper gjerne med å ta mål, samt finne praktiske løsninger for montering. 

Størrelse

Noen sameier har mange beboere, noen har færre. Derfor er det viktig å tenke på hvor god plass man har og hvor mange kasser i postanlegget det er behov for. En del velger også en løsning med flere mindre kasser til beboere og én større for post til drift eller administrasjon. 

Sikkerhet

Postkassene du finner hos oss kan leveres med ulike sikkerhetsløsninger. Anlegget du bestiller skal ha en robust lås, men samtidig kunne åpnes på en enkel måte.

I tillegg til den typiske, mekaniske løsningen med nøkler og lås (eks. sylinderlås), har vi andre elektroniske alternativer. 

Med en enkel nøkkelbrikke kan både døren til oppgang og postkasse åpnes. Dette gir et mer moderne preg, samtidig som det gjør det enklere for både beboere og administrator. 

Nøkkelsliping

I alle våre butikker kan vi utføre nøkkelsliping mens du venter. For utlevering av systemnøkler, besøk vår butikk i Sinsenveien 4 (0572 Oslo). 

Les mer: Adgangskontroll for borettslag

Besøk oss 

Trenger du hjelp til å velge, mer informasjon eller ønsker å forhøre deg om et godt tilbud til ditt sameie/byggeprosjekt? Kom innom vår butikk og showroom enten i Harbitzalléen 19 (0275 Oslo) eller Sinsenveien 4 (0572 Oslo). Disse forretningene er rettet mot proffmarkedet. 

I Trondheimsveien 47 (0560 Oslo) finner du produkter rettet mot privatkunder. Vi har et bredt utvalg av møbelbeslag og dørhåndtak.

Kundekontakt

Du kan selvsagt også ta kontakt med vår prosjektgruppe på telefon 22 04 07 50 eller på e-post: prosjekt@rbergersen.no. For generelle henvendelser: post@rbergersen.no.