Arkitekt

Du besøker kanskje våre sider fordi du er arkitekt? Vi i R.Bergersen Sikkerhet & Design jobber ukentlig med ulike arkitektkontorer fordi vi er gode på å levere løsninger som er tilpasset arkitektenes ønsker i henhold til farge, form og funksjon. Ingen prosjekter for store ingen for små. Vi leverer blant annet dragrep på mål, spesialbygde dørvridere med og uten langskilt, toalettgarnityr for glassdører, skyvedørsoppheng, tilbehør til baderom, kodepanel for inngangspartier og mye mer. Alt for å gi deg som arkitekt mulighet til å sette fokus på et helhetlig uttrykk i det prosjektet du driver med. Det er ikke uten grunn til at vi sier vi er en totalleverandør innen lås, beslag og adgangskontroll.

  • Elektroniske og mekaniske løsninger
  • Vi leverer løsninger tilpasset arkitektens ønske mht. farge, form og funksjon
  • Vi er flinke på spesialproduksjon

Ønsker du et helhetlig bilde av vårt produktspekter kan vi anbefale å besøke våre to avdelinger plassert sentralt i Oslo. I Sinsenveien finner du vår administrasjon og en flott proffbutikk med et stor utstilling av elektroniske adgangssystmer, callinganlegg, porttelefon paneler og systemer,  baderomskonsepter, dørmiljøkonsepter og dørvridere.

I vår avdeling i Trondheimsveien 47 kan vi vise et enormt utvalg av møbelknotter og dørvridere. Alt fra klassiske til moderne i utseende. I tillegg har vi her en utstilt en rekke baderomsserier med overflater som matt sort, hvit, børstet stål, gull, og polert stål. Vår betjening er meget godt kjent med våre produkter og er alltid oppdatert innen nåværende trender innen interiør. Har vi ikke akkurat produktet du er på jakt etter – så skal du vite at vi spesialbygger og lager sammensetninger av dørvridere med og uten langskilt, toalettvrider, blindskilt etc. følg oss også gjerne på Instagram for mer inspirasjon @rbergersen

Velkommen innom!