Sameiet Sinsentoppen

Sameiet Sinsentoppen 1 med sine 58 boligseksjoner og næringsseksjon ligger sentralt plassert på Sinsen i Oslo. Her har R. Bergersen AS levert og montert adgangskontroll og porttelefonløsning.

Continue reading

Keyserløkka Sør Borettslag

Keyserløkka Sør er et veletablert og populært borettslag i Grünerløkka bydel i Oslo. Store grøntarealer mellom blokkene samt utsiktspunktet Hasleparken, gjør boligområdet til en grønn oase i byen. I 2013 ble en omfattende rehabilitering ferdigstilt, og de fikk nye tak og piper, nyisolerte yttervegger, nye dører, nye vinduer og ikke minst nye og større balkonger. Borettslaget består av 190 leiligheter og  har vært et flott prosjekt vi ønsker å vise frem her på vår referanseside. 

Continue reading

Ammerudhellinga Borettslag

Ammerudhellinga borettslag består av fire like blokker, hver med 246 leiligheter over 14 etasjer der R. Bergersen har bidratt med levering og montering av adgangskontroll, dører, skilt, og dørmiljø. Et meget omfattende prosjekt der det var behov for å tilpasse gode løsninger til allerede eksisterende fasadedekor, arkitektur og bygningsvern.

Continue reading

Løvenskioldgate 12

Løvenskioldgate 12 er en eiendom med en svært god og sentral beliggenhet på Frogner i Oslo. Området er preget av attraktive boligbygg som ble bygget tidlig på 1900-tallet som en av de med eksklusive boligområdene i Oslo.Da bygget skulle få tekniske oppdatering og bygningsmessige moderniseringer ble R. Bergersen forespurt om levering av nye sikkerhetsløsninger som adgangskontroll for hele bygget.

Continue reading

Økern Portal Hotell

Hotellet har fått et internasjonalt uttrykk med god høyde på etasjene. Sammen med gode lysforhold skaper dette en luftig og romslig følelse både i og utenfor bygget.
R. Bergersen har til dette flotte og spektakulære bygget levert toalett og baderomstilbehør, samt lås og beslag til hele bygget.

Continue reading

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet er Miljøfyrtårn-sertifisert, noen som innebærer at museet tilfredsstiller en rekke klima- og miljøkrav, og har forpliktet seg til å etterstrebe bærekraftig drift av museet. Derfor passet det meget godt å velge et annet miljøfyrtårn sertifisert bedrift som oss når det kom til levering av lås og beslag.

Continue reading

Via Vika

VIA består av to bygg med felles gårdsrom sentralt plassert i Oslo. I nordbygget er det kontorlokaler fra tredje til trettende etasje, og i sydbygget fra tredje til ellvete etasje. I de nedre etasjene er det etablert et mangfoldig servicetilbud innenfor detaljhandel, og et variert utvalg restauranter og kafeer.

Continue reading

Referanser

R. Bergersen AS har en stor portefølje av prosjekter vi er meget stolte av å ha levert ulike produkter og tjenester til. Med over 50 år...

Continue reading