BRANDT COLLECTIVE

rb_interior_brandt_collective_main-50

BRANDT COLLECTIVE

  • Tidløst, nedtonet og elegant
  • Eksklusive materialer ( eik, wenge og horn ) 
  • Unike og personlige produkter
  • Mange kombinasjonsmuligheter
  • Høy kvalitet 

 

 

Dørhåndtak og interiørbeslag fra Brandt Collective

BRANDT Collective er et komplett designstudio med arkitekter og interiørarkitekter som skaper kolleksjoner bestående av interiørbeslag, dørhåndtak, pyntegjenstander, belysning og møbler samtidig som de skreddersyr komplette interiørløsninger for næring og privatmarkedet.  R. Bergersen fører alle deres dørhåndtak og interiørbeslag. 

Deres formuttrykk på dørhåndtak og interiørbeslag er nedtonet, elegant og tidløst. Deres ulike kolleksjoner bidrar til en atmosfære av nedtonet eleganse, og vil med dette kunne skape et innbydende interiør med personlighet. 

BRANDT sine produkter er laget av nøye utvalgte råvarer som wenge, marmor, eik, messing og stål. Hvert produkt er helt unikt og de går aldri på kompromiss når det gjelder kvalitet, håndverk og estetikk.

Utforsk de forskjellige materialene BRANDT Collective tilbyr på sine mange produkter.  I sortimentet finner du blant annet møbelknotter og dørhåndtak i materialekombinasjoner som eik, horn og wenge, med innfestninger i matt eller polert nikkel og messing. 

TIDLØST – NEDTONET – ELEGANT – oppdag de flotte produktene fra BRANDT Collective her hos R. Bergersen. 

Hjelp til å skape et helhetlig uttrykk med dør- og interiørbeslag gjennom hele boligen?

Hos R. Bergersen har vi et stort utvalg løsninger og produkter i tillegg til prosjektselgere og  butikkmedarbeidere som gjerne bistår deg med å finne de optimale detaljene, der design og funksjonalitet spiller på lag. 

Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss om ditt prosjekt