Jolie – baderomstilbehør

rb_interiør_jolie_baderom_main-50

Jolie – baderomstilbehør

  • Sandstøpte produkter
  • Rustikk overflate
  • Mange serier
  • Tilgjengelig i fargene antikk gull, sølv, bronse og sort

HÅNDLAGET BADEROMSTILBEHØR

Når det kommer til å skape en unik og sjarmerende atmosfære på badet ditt, er det detaljene som virkelig teller. Hos R. Bergersen presenterer vi stolt et eksklusivt utvalg av håndlaget baderomstilbehør fra den belgiske produsenten Jolie.

Jolie sin kolleksjon inneholder alt fra praktiske håndkleholdere til stilige kroker, elegant utformede toalettrullholdere og matchende toalettbørster – alt håndlaget med den unike rustikke overflaten som kjennetegner alle Jolie sine produkter.

For de som søker en helhetlig uttrykk i boligen og badet, tilbyr Jolie muligheten til å kombinere ulike elementer fra samme serie. Prøv å matche et møbelhåndtak på håndkleskapet med en krok fra samme kolleksjon for en gjennomført look. Og for å fullføre stilen, velg mellom en matchende toalettrullholder eller toalettbørste – tilgjengelig i farger som antikk gull for en glamorøs touch, eller bronse for en mer dempet og rolig look. 

Baderomstilbehøret fra Jolie er perfekt for baderom med en rustikk interiørstil, der inspirasjonen hentes fra naturens skjønnhet og naturlige materialer. Med Jolie baderomstilbehør kan du skape et bad som ikke bare er funksjonelt, men også tilfører badet noe estetisk pent.

JOLIE SINE SERIER er tilgjengelig i fargene 

  Bronse      Sort     Antikk gull      Antikk sølv