Elotec AJAX – brann og innbruddssikring

Forsikringsgodkjente Elotec Ajax sikrer din bolig mot innbrudd, brann og vannlekkasje, og kan gi deg rabatt på forsikringen.

Gjennom Eleotec AJAX tilbyr R. Bergersen Sikkerhet & Design et lekkert og helhetlig boligalarmsystem med innbrudd, brann, vann og smarthusfunksjoner. Brannalarm pakken leveres med en egen trådløs multidetektor, som reagerer på både varme, røyk og branngass (CO). Elotec Ajax er blitt kåret til flere prestisjetunge designpriser og ble kåret til “verdens beste sikkerhetssystem” på sikkerhetsbransjens messe IFSEC. Vi bistår med å kartlegge behov, foretar installasjon og er også sertifisert til å foreta jevnlig etterkontroll.

  • FG godkjent – grad 2
  • Oppfyller ALLE krav til brannalarm i TEK 17 forskriften for bolig
  • INGEN månedlige kostnader
  • Patentert trådløs teknologi
  • Elotec Ajax er Europas mest prisbelønte trådløse alarmsystem.*
*Enestående prisdryss
Elotec Ajax er Europas mest prisbelønte trådløse alarmsystem.

Elotec AJAX ønsker å tilby deg et helhetlig alarmsystem med de beste produktene for å sikre hjemmet ditt, og det siste året har Elotec Ajax mottatt en rekke priser som viser at utvikling og tilpasning har gitt resultater.

“Årets innbruddsalarm” i Security & Fire Excellence Awards (London)

På Europas største sikkerhetsmesse IFSEC, kjemper verdens ledende selskaper om prestisjefulle priser. Elotec Ajax stakk av med seieren i kategorien for innbruddsalarm.

“Beste innovative produkt” på Securika Moscow (Moskva)

Øst-Europas største messe for sikkerhet og brannbekjempelse, hvor Elotec Ajax konkurrerte med leverandører fra hele verden. Her ble vi tildelt prisen for det beste innovative produktet.

Sølvmedalje i Expoprotection Awards (Paris)
Elotec Ajax mottok sølvmedalje på denne messen for sikkerhet og brannbekjempelse, blant 78 andre leverandører av flere typer sikkerhetsutstyr.

Finalist i Intersec Awards (Dubai)

På den enorme sikkerhetsmessen Intersec i Dubai, kjempet Elotec Ajax seg helt til finalen i to kategorier: «Årets mest innovative sikkerhetsprodukt», og «Årets brannalarmprodukt».

Elotec AJAX – Brannpakke

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur, og kan også leveres med CO-sensor (kullos / karbonmonoksid).

Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom.

Elotec Ajax tilfredsstiller kravene til TEK17.

ELEOTEC AJAX Grunnpakke Brann
(hvit utførelse)
Kr. 7375,-

varenr: 1301505

Produkter som følger med i denne pakken er;

1 stk. Eleotec Ajax kombialarm sentralenhet (hvit)
3 stk. Multidetektor røyk/varme (hvit)

Finnes også i sort utgave

Dette er produkter som kun selges sammen med montering av sertifisert personell, vi bistår så ring oss på tel. 22 04 07 50 for bestilling av pakker og montering.

Elotec AJAX – Innbruddspakke

Elotec Ajax overvåker alle rom og innganger. Når du er hjemme kan du likevel bevege deg fritt med skallsikring, og få varsel om noen prøver å ta seg inn.

Du betjener systemet via app, betjeningspanel eller fjernkontroll.

Om ønskelig, kan man varsle hele nabolaget med lyd og lys om noen bryter seg inn.

ELOTEC AJAX Grunnpakke Innbrudd
(hvit utførelse)
Kr. 9375,-

varenr: 1301506

Produkter som følger med i denne pakken er;

1 stk. Eleotec Ajax kombialarm sentralenhet (hvit)
1 stk. PIR Bevegelsesdetektor
2 stk. Magnetkontakter for dør/vindu
1 stk. Betjeningspanel
1 stk. Alarmsirene

Dette er produkter som kun selges sammen med montering av sertifisert personell, vi bistår så ring oss på tel. 22 04 07 50 for bestilling av pakker og montering.