Boligsikring

Hos R.Bergersen Sikkerhet & Design fører vi en rekke sikkerhetsløsninger for bygninger, eiendommer og for deg som privatperson. Vår kompetanse innen faget kommer deg som kunde til gode.

En sikkerhetsløsning er en viktig investering som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi. Vi leverer varer av høy kvalitet og er alltid oppdatert innen de nyeste trendene og teknologien innen lås, adgangskontroll og dørautomatikk.

For deg som privatperson inkluderer det å investere i et sikkert og praktisk låssystem som passer deg og din livsstil. Ved å velge en riktig boligsikring skaper du trygghet for det du er mest glad i. Ved å velge innovative og nye elektroniske løsninger kan det bidra til en forenkling i hverdagen, der du slipper å tenke på nøkler, du ser til enhver tid når huset er avlåst/opplåst og flere av løsningene kan kobles opp mot eksisterende alarmsystemer og smarthusløsninger.

Vi er en totalleverandør og kan derfor tilby deg som kunde å ivareta dine valg hele veien i prosessen. Vi tar valg sammen i prosessen mot en sikkerhetsløsning tilpasset deg og ditt bruk. Vi prosjekterer, installerer, tester og iverksetter valgt løsning. Deretter kan vi også være behjelpelig med vedlikehold og service.

Har du spørsmål om boligsikring – ta kontakt med oss på tel. 22 04 07 50 eller ved å sende en henvendelse på e-post: post@rbergersen.no