Norges største utvalg av lås og beslag, og stolt leverandør av varer og tjenester til Boalliansen

For deg som beboer

Har du planer om å pusse opp? Bytte kjøkken eller oppgradere badet? Eller kanskje bytte ut nøkkelen til leilighetsdøren med en elektronisk lås? Da er du kommet til rett sted!

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS har Norges største utvalg av dørhåndtak, møbelhåndtak, baderomsutstyr, låser, dørskilt og alt annet du måtte ha behov for av beslag til boligen. Se vårt utvalg på www.rbergersen.no. Hos oss kan du velge mellom mange modeller, prisklasser og overflater, slik at du f.eks. kan velge samme stil og farge på både dørhåndtak, kjøkkenhåndtak, håndkleholdere, kraner og dusjer. Helheten ligger i detaljene!

Dersom du ønsker elektronisk lås på leilighetsdøren din så har vi også flere alternativer. Vi kan tilby elektroniske låser som du kan åpne med fingeravtrykk, kode eller mobil, og hvis du har adgangskontroll med brikke på oppgangsdøren så kan du sannsynligvis velge en lås som gjør at du kan bruke samme brikken på leilighetsdøren. Så slipper du både nøkler og dobbelt opp med brikker!

Har du spørsmål? Kontakt oss på boalliansen@rbergersen.no

Husk at vi også har 24/7 vakttelefon for hvis du trenger låsesmed! Ring 22 04 07 50.

For Styret

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS er en ledende leverandør av adgangskontroll, porttelefon, låser og låsesystemerpostkasserskilting og en rekke andre lås- og beslagsprodukter og tjenester til borettslag og sameier.

Vi har 24/7 vakttelefon for hvis du trenger låsesmed! Ring 22 04 07 50

For medlemmer av Boalliansen tilbyr R. Bergersen Sikkerhet & Design AS følgende:

  • Gratis befaring for å avdekke evt. mangler og behov boligselskapet har i.f.t. dørmiljø, adgangskontroll, porttelefon, dørautomatikk, serviceavtaler etc.
  • Gratis prosjektering av nye anlegg, vedlikehold etc
  • Spesialbetingelser på serviceavtaler for dørmiljø. Se Boalliansens intranett.
  • Spesialbetingelser på servertjenester for adgangskontroll. Se Boalliansens intranett.
  • Spesialbetingelser ved avtale om RB NøkkelApp (mulighet for å åpne og dele nøkler med mobilen). Se Boalliansens intranett.