spabo01-50

Spabo

Spabo er et familieeiet eiendomsfirma som har spesialisert seg på utleie av næringslokaer og leiligheter med sentral beliggenhet i Oslo, Moss og Ålesund. De tilbyr både møblerte og umøblerte leiligheter for kort og langtidsleie. 

Moderne porttelefonanlegg fra Doorbird 

Hos Spabo har vi i R. Bergersen levert og montert en porttelefonløsning fra Doorbird på en av bygårdene til Spabo. Doorbird er et tysk kvalitetsprodukt basert på IP teknologi. Noe som vil si at porttelefon blant annet kan kobles opp mot ulike smarthusløsninger i bygningen. Porttelefonen fungerer som en elektronisk lås og brukerne kan selv velge å bruke både brikke, kode, app eller fingeravtrykk for å åpne opp. Tilganger administreres enkelt via app. Du kan også knytte flere dører og porter (til f.eks. innkjørsel) sammen i samme system.

Du får Doorbird i mange forskjellige modeller og overflater, og er en god løsning når både sikkerhet, funksjon og design er viktig. Med Doorbird får du en lekker og moderne porttelefon og adgangskontroll i et og samme produkt. Et flott IP-anlegg uten nødvendige års/eller måned lisenskostnader. Og for å sette opp et nytt Doorbird panel trenger dere kun støm og tilgjengelig nettverk ( Trådløst til alle leiligheter) 

Vil du vite mer? Ta da kontakt med oss på prosjekt@rbergersen.no / tlf. 22 04 07 50