defigo_hovedbilde02-50

Defigo

· Ingen kabling til leilighet
· Enkel montering
· Lav investering
· Enkel admin (app)
· Integrert adgangskontroll
· Åpne med app
· For borettslag og næring

 

Enkel og funksjonell porttelefonløsning for næringsbygg og borettslag. 

Defigo er en alt-i-ett-løsning for tilgangskontroll, med en smart porttelefon, en app for nøkkelfri adgang (samt fjernadgang) og en nettbasert administreringsportal for enkel tilgangsdelegering.

Defigo forenkler hverdagslivet for leietakere og administratorer, og med en abonnementsmodell er ikke bare service inkludert, men programvareoppdateringer blir også umiddelbart gjort tilgjengelig så snart de blir sluppet, og maskinvaren byttes ut når den ikke lenger virker.

Last ned oversikt over porttelefonløsninger her 

DEFIGO PORTTELEFON

Med Defigos porttelefon kan tilgangen personaliseres. Et display-navn og -bilde kan legges til, og leietakeren kan til og med velge om dørklokken skal skjules på gitte tidsspunkter. Alt dette kan enkelt styres i Defigo-appen. Defigos porttelefonsystem ble utviklet med hensyn til det norske klimaet. Portelefonen tåler vann, snø og støv, og vil derfor fungere uansett vær.

DEFIGO APP

Defigo-appen ble utviklet for å være svært brukervennlig, og inneholder kun en oversikt over dørene som leietakeren har tilgang til, i tillegg til en knapp for å åpne dem. Det er gjennom appen at leietakeren vil motta anrop fra besøkende når de trykker på dørklokken. Med et enveis kamera, kan leietakeren se den besøkende, men den besøkende kan ikke se leietakeren. Dette bidrar til å opprettholde eiendommens sikkerhet. Defigos supportteam kan også kontaktes direkte gjennom appen, noe som betyr at hjelpen kun er et tastetrykk unna.

TILGANGSKONTROLL

Med Defigos system for tilgangskontroll, kan eiendommens administrator enkelt holde oversikt over og delegere tilgang til alle eiendommene i porteføljen sin gjennom WebAdmin. Når en leietaker flytter inn, kan de gis tilgang, og på samme måte kan tilgangen fjernes når de flytter ut. Dette sikrer at uvedkommende ikke har tilgang til eiendommen.

I tillegg til alt dette tar Defigo i mye større grad hensyn til planeten og dens begrensede ressurser, sammenlignet med tradisjonelle tilgangskontrollsystemer. De mer tradisjonelle tilgangskontrollsystemene krever metervis med kabling, som ofte er fremstilt av kobber, en begrenset naturlig ressurs. Defigo er annerledes. Med kun 2 kabler sparer eidendommene tusenvis av meter med kobberledning hvert år (Mustad Eiendom sparte 10 200 km med kobberledning), og man kan være helt trygg på at man har valgt det mest bærekraftige alternativet!

Les mer om Defigo i brosjyren HER