batteri_backup_adgangskontroll_dørautomatikk-rbergersen03-50

Batteribackup for adgangskontroll og dørautomatikk

Dører finnes overalt, og noen bygg har egne krav til sikkerhet og tilgang. Ved dørautomatikk åpnes dørene gjerne automatisk når du har behov for det. Dørautomatikk skaper et driftsikkert og tilgjengelighetstilpasset dørmiljø og passer de aller fleste dører. I offentlige bygg der det stilles krav til en sikker drift av dørmiljø kan det være lurt å legge til en egen batteri backup på selve dørautomatikken i tilfelle driftstans og strømbrudd. 

  • Umiddelbar bekyttelse mot strømbrudd
  • Sikre kontinuerlig drift av dørautomatikk
  • Finnes i ulike størrelser og med ulik varighet
  • Tilpassede løsninger til deres bygg

Driftsikkert dørmiljø 

Når du har fått montert dørautomatikk i deres bygg er det en del komponenter i adgangskontrollen som krever tilgang på strøm og signaler. Det er viktig å følge anbefalte direktiver om at dørautomatikk skal fungere ved eksempelvis brann og evakuering av bygget. Komponentene i adgangskontrollen og dørautomatikken i dette tilfellet vil da ha bruk for nødstrøm. En lokal plassert backup eller sentralisert batteribackup er to løsninger som kan være aktuelle for deres bygg.

Vi i R. Bergersen innehar kompetanse på de ulike løsningene av batteribackup på markedet, og kan derfor sammen med deg finne den løsningen som er mest gunstig for deg og ditt bygg.

Det er viktig for oss at du finner en løsning du kan stole på for å sikre en kontinuerlig og sikker drift av dørautomatikk og adgangskontroll til bygget, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende gratis befaring.
 
Last ned produktarket om Backup til adgangskontroll og dørautomatikk her